Wie zijn wij

Over ons

Consulting | Projects | Venturing

WE Consulting | Projects | Venturing is een modern advies- en projectbureau, opgericht in 2018, dat midden in de steeds bewegende wereld staat. Het bureau is gespecialiseerd in adviesopdrachten en projectontwikkeling op het gebied van kennis, innovatie en arbeidsmarkt en werkt voor bedrijven en instellingen. Het onderscheidt zich in visie duidelijk van andere bureaus en is daarmee een nieuwetijdse en dynamische speler in de adviesbranche.

Visie 

WE is ontstaan uit de overtuiging dat een hands on adviesaanpak tot betere resultaten leidt. Wij geloven in betrokken adviseurs die hun klant helpen: “wij” dus. Deze benadering is succesvol in innovatieve projecten waar klanten willen samenwerken met andere partners. Het combineren van onze kennis, ervaring en netwerken met de kennis en expertise, die de klant heeft, geeft een extra dimensie aan onze consultancy. Samen werken we aan het gewenste resultaat.

Werkwijze

De kracht van WE zit in onze ervaring om gedragen innovatieprojecten te ontwikkelen. Wij zijn gewend aan de praktijk van samenwerking tussen verschillende partners en weten hoe we hen op één lijn kunnen krijgen. Gezamenlijk zetten we uw idee om in een uitvoerbaar project-, business- of innovatieplan. Ook kunnen we u helpen het plan te implementeren in het dagelijkse proces van uw bedrijf of instelling. 

Door onze manier van werken vervaagt de scheidslijn tussen klant en adviseur, waardoor er 1 team ontstaat. Met de kracht van deze samenwerking willen we een duurzaam, oplossingsgericht en economisch haalbaar eindresultaat behalen. Het resultaat staat centraal en het adviestraject staat in dienst van het resultaat voor de klant.

Onze benadering is actiegericht en eigenwijs. Zo kan onze rol die van consultant, projectmanager of mede-ondernemer zijn. We zijn zowel ontwikkelaar, brug tussen markt en overheid alsook aanjager. Wij leveren kwaliteit en worden inhoudelijk uitgedaagd door de diversiteit van onze opdrachten. Onze passie ligt in het samen met de klant zoeken naar passende oplossingen, die passen bij de uitdagingen van deze tijd.

 

Bekijk hier onze cases